Valmennusfilosofiani

Pohdin tavoitteenasettelun vaikeutta jo nuorena urheilijana 1990-luvulla (tanssiurheilu). Nyt kokeneena ammattivalmentajana olen vähitellen ymmärtänyt, kuinka tärkeää on huomioida ihmisen omien elämänarvojen ja hänen ulkoisten tavoitteiden välinen yhteys. Mikäli sisäiset tavoitteet ovat ristiriidassa ulkoisten tavoitteiden kanssa, on tulosten saavuttaminen vaikeaa. Olipa kyse sitten urheilusta, työelämästä, tai mistä tahansa elämään liittyvästä haasteesta, on ymmärrettävä, etteivät arvojen kanssa ristiriidassa olevat tavoitteet yleensä toteudu.

Tämä asia vaivasi minua niin, että hakeuduin valmennettuani jo pitkään urheilijoita, myös ratkaisukeskeisen valmentajan koulutukseen. Etsin jatkuvasti keinoja auttaa ihmisiä heidän tavoitellessaan jotain parempaa. On kiehtovaa, kuinka asiakas huomaa valmennuksen aikana, miten arvot ja myös ympäristö vaikuttavat hänen unelmiensa ja niistä rakentuvien tavoitteiden saavuttamiseen.

Käytän hyväkseni kahdenkymmenen vuoden kokemustani isänä, aviopuolisona, yrittäjänä, sekä urheiluvalmentajana. Haluan tarjota kaikille eväät heidän pyrkimyksissään saavuttaa haluamansa millä elämän osa-alueella tahansa.

Tässä voin varmasti auttaa juuri sinua.

Ystävällisesti,

Santtu Otsamo

Ura ja koulutus

  • Ratkaisukeskeinen valmentaja (Tampereen kesäyliopisto)
  • Mentori (Suomen valmentajat)
  • Tanssiurheiluvalmentaja (STUL)
  • Vakio- ja latinalaistanssien lajipäällikkö (STUL)
  • Kauppatieteiden yo (Tampereen yliopisto)
  • Pilatesohjaaja (Suomen Terveysliikuntainstituutti Oy)